El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Pau Gasol va arribar dijous a la tarda a Barcelona procedent dels Estats Units, un cop acabada la temporada a l’NBA. Divendres va anar a Madrid i ahir tornava a ser a Barcelona, en el Godó. El jugador català de bàsquet és la gallina dels ous d’or actual de l’esport català i espanyol. Tothom el vol aquí i allà, i un cop entres en la dinàmica ja no en pots sortir. Gasol acaba de jugar 82 partits en pocs mesos, dia sí i dia també i amb viatges d’una banda a l’altra del continent. Ara torna a casa i ni el deixen descansar. Gasol encara no ha empatat amb ningú. Té molt més a fer que no pas ha fet, però si se l’esprem així potser no podrà desenvolupar tot el seu potencial. Tots necessitem descansar. Fins i tot, ho veiem en els còmics i en les pel·lícules, Spiderman i Daredevil. Gasol no és ni Peter Parker ni Matt Murdock, però al pas que va potser sí que acabarà necessitant algun cop de mà sobrenatural. Descansa, Pau, que d’aquí a quatre dies hauràs d’anar, si els Grizzlies et deixen, a defensar l’honor espanyol. I si falles, serà culpa teva, no seva per haver-te apretat tant.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 27 d’abril del 2003)