El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Cada dia hi ha més competicions esportives, l’any té els dies i els caps de setmana que té i les acumulacions de grans esdeveniments són inevitables. Això no treu que sigui imperdonable la coincidència entre les finals a quatre de bàsquet i d’hoquei sobre patins. Tant se val de qui en sigui la culpa. L’han ben fotut. Més o menys com en l’OK Lliga. La primera eliminatòria s’està disputant amb la final de la CERS i de la Lliga Europea pel mig i això ha provocat un caos de dates. El 27 d’abril es va acabar la lliga regular i fins divendres passat s’han jugat onze partits, amb deu equips implicats, en sis dates diferents. I les eliminatòries són a cinc partits. Una autèntica barbaritat que l’única cosa que pot fer és saturar i despistar els aficionats enmig d’aquest ball de xifres i dates. No som nosaltres qui hem de donar cap solució. Les federacions tenen professionals que són els que han d’elaborar els calendaris i uns responsables polítics que marquen unes prioritats. I si no saben com fer-ho, que pleguin i que ho provin uns altres. Segurament que pitjor no ho faran pas.
(Article publicat a El 9 Esportiu l’11 de maig del 2003)