El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Poca categoría

Josep Lluís Blanco va demostrar ahir que té poca categoria. Aprofitar la presència mediàtica que dóna un mundial d’atletisme per reobrir la lluita per aconseguir més calers de les institucions catalanes és actuar amb mala fe. Presentar-se amb un estic a la sala de premsa, justament quan comença el mundial d’hoquei sobre patins en què hauria d’estar la selecció catalana i no hi és, és un gran menyspreu respecte als seus companys jugadors d’hoquei. Blanco ha dit moltes vegades que ell és un professional, i que actua en conseqüència. Jo dic que és professional qui pot viure de la seva feina. I viure de la feina vol dir que et paguin pel que fas, no haver de fer el pallasso burlant-te del teu país perquè els que tenen els calers i el poder obrin més l’aixeta.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 7 d’agost del 2005)