El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

El món del ciclisme sembla que està trist perquè hi ha positius, però jo encara estaria més trist si no n’hi hagués. Si a la vida cal caçar els que maten o roben, en l’esport cal caçar els que fan trampes. I sempre hi haurà qui mati i robi, i, en l’esport, qui es dopi. Per tant, com que el dopatge no és una cosa que s’acabarà demà passat, cal que hi hagi positius. És bo. I si són com el de Riccardo Riccò, encara millor. No és un ciclista qualsevol com Manuel Beltrán o Moisés Dueñas. En el Tour hi ha positius perquè els busquen. Riccò va ser segon en el Giro. No anava carregat llavors? Només es troba el que es busca. El Giro va ser net perquè no hi va haver positius i el Tour brut perquè han enxampat Riccò? Em sembla que es tracta justament del contrari.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 19 de juliol del 2008)