El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Televisió Espanyola està dedicant moltes i moltes hores als Jocs Olímpics. Millor dit, està dedicant moltes i moltes hores a mostrar el que fan els esportistes espanyols a Pequín, que no és exactament el mateix. Algú dirà ara que això és justament el que ha de fer TVE. I és clar que ho ha de fer, però no ha de fer només això. Podríem arribar a estar d’acord en el fet que els esports «petits» només apareguin quan hi participen els espanyols. Val més això que res. També cal tenir present que moltes vegades els punts d’interès són molts i cal triar. El que no es pot acceptar és que diumenge a la tarda es dediquessin a parlar amb Deferr i Nadal mentre es disputaven les proves d’atletisme. La final dels 10.000 m la van començar a donar quan en realitat estaven en el quilòmetre sis. Com s’ho faria TVE si, en comptes de vuit medalles, els esportistes espanyols n’haguessin guanyat, a hores d’ara, 28 com els francesos o 27 com els britànics? Si els entrevistessin a tots mentre es disputen proves, llavors sí que no veuríem res. Excepte que hi competissin espanyols amb possibilitats de guanyar una medalla, és clar.
(Article publicat a El Punt el 19 d’agost del 2008)