El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

El 30 minuts de TV3 és un dels programes de major prestigi i qualitat de la casa. Diumenge passat el 30 minuts es va endinsar en un món nou amb un reportatge produït totalment pel departament d’esports de TV3 i el resultat va ser excel·lent. NBA: darrere del somni ens va mostrar l’inici de l’aventura americana de Marc Gasol i Rudy Fernández, la consolidació de Pau Gasol, l’anada i tornada de Joan Carles Navarro, l’espera de Ricky Rubio i la soledat de Marta Fernández a Polònia en un viatge que ens va portar de Sant Feliu de Llobregat a Los Angeles passant pel Masnou, Tiana, Cracòvia, Memphis, Portland i Houston. Si aquest reportatge era una prova perquè el 30 minuts s’obri a noves produccions de la gent d’esports, la porta pot quedar oberta. Sempre que es faci amb la cura i la qualitat amb què es va fer aquest viatge a l’NBA, és clar, lluny de la broma fàcil i de la recerca de la imatge i la frase graciosa de què pequen moltes de les coses que es fan en esports a la Televisió de Catalunya. D’idees, ganes i qualitat, n’hi ha. Només fa falta utilitzar-les més sovint. El periodisme esportiu no és de segona categoria.
(Article publicat a El Punt el 13 de novembre del 2008)