El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Comparar el futbol que fa el Barça amb el que fa el Madrid és com comparar…. De fet, no cal pensar ni un instant buscant exemples. És incomparable. No hi ha color. Només el blau i el grana. La jornada de lliga entre setmana ho ha tornat a deixar clar. El Real Madrid guanya amb feines i treballs un equip, el Getafe, al qual el Barça s’havia passejat de dalt a baix el cap de setmana anterior, tot i que només havia guanyat per 0-1. La èpica dels blancs, a la qual recorren dia si i dia també, es va transformar 24 hores després en una nova exhibició blaugrana d’aquelles que piquen. Que fan mal. No és veure com el rival guanya 3-2 en el darrer sospir després que el rival hagi fet el préssec el que afecta la moral. És veure com el rival ni s’immuta davant aquesta èpica i juga com sap jornada rere jornada. Això és el que fa el Barça. La única cosa que no quadra en tot això és que el Barça només té sis punts més que el Madrid. Només cal esperar. Esperar que el futbol faci justícia amb aquells que tracten bé la pilota i no amb aquells que reparteixen les puntades de peu entre la pilota i els jugadors rivals.