El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Jordi Llopart, Josep Marín, Daniel Plaza i Valentí Massana van guanyar medalles en els Jocs Olímpics, mundials i europeus durant les tres darreres dècades del segle XX. Van ser l’orgull d’una marxa catalana que no tenia rival a Espanya i que va tenir complements de luxe com ara Agustí Jorba, Manuel Alcalde, Francisco Botonero, Ricard Pueyo, Andreu Marín, Jaume Barroso i David Márquez. A Barcelona, no hi participarà cap marxador català. Com en els europeus del 2006 i el 2002, en els mundials del 2009, el 2007 i el 2005 i en els Jocs del 2008. Des que José Antonio González va competir en els Jocs del 2004, que no hi ha cap marxador nascut o format a Catalunya en la selecció masculina. Com s’ha pogut deixar perdre tanta feina?
(Article publicat a El 9 Esportiu el 28 de juliol del 2010)