El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Els més grans

Ja no hi ha homes mediàtics com Bruce Jenner, Daley Thompson, Jurgen Hingsen, Dan O’Brien, Thomas Dvorak i Roman Sebrle, però els decatletes continuen sent dignes d’admiració. El final del decatló d’ahir a l’estadi va ser digne de la llegendària història d’aquesta prova. Si quan tot està decidit val la pena veure el darrer esforç dels estajanovistes de l’atletisme, ahir que abans dels 1.500 metres només cinc punts separaven el primer del segon i 29 més el segon del tercer, no cal dir que va ser tot un espectacle. Romain Barras, el campió, i Eelco Sintnicolaas, el subcampió, es van jugar dos dies de lluita en els 300 darrers metres. Barras va poder celebrar l’or com feia temps que un campió de decatló no celebrava un títol. No va entrar en l’anonimat del pilot, com tantes vegades, sinó segon, com en les proves de veritat.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 30 de juliol del 2010)