El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

EL, NR, SB i PB

Tots aquells que valoren uns campionats d’atletisme per la quantitat de rècords del món que es fan o per la quantitat d’estrelles mediàtiques que veuen per la tele deuen estar molt decebuts dels europeus de Barcelona. Tots aquells que apliquen aquests criteris no en tenen ni idea d’atletisme. Que facin el favor de fixar-se bé amb els resultats, que els mirin en aquest mateix diari o en la plana web del campionat i veuran la quantitat de sigles (EL, NR, SB i PB) que apareixen al costat de les marques dels atletes. Aquestes sigles ens diuen que en la majoria de les proves els atletes estan competint a Barcelona a un nivell altíssim, millorant les marques europees de l’any, els rècords del seus països o les seves marques personals o de la temporada. Sense passió per cap color, les coses es veuen i s’analitzen molt millor.
(Article publicat a El 9 Esportiu l’1 d’agost del 2010)