Breu comentari biogràfic


Diuen els papers que vaig néixer a Salt el 22 de juliol de 1971, però en realitat va ser a Girona, a la clínica del doctor Bofill, a la ronda Sant Antoni Maria Claret ( perdoneu, però no sé el número de l’habitació).

Aquesta dualitat gironino-saltenca m’ha acompanyat al llarg de tota la vida. Per explicar-ho amb dades concretes: he viscut gairebé sempre a Salt i he estudiat i treballat exclusivament a Girona. En conseqüència sóc, em sento i em manifesto saltenc i gironí a parts iguals.

Treballo a El Punt des de l’any 1990. Fins l’abril de 2009 al departament d’administració, repartint així les hores laborals i les lúdiques entre els números i les lletres. Fins aquesta data, la meva relació amb el món redaccional del diari havia consistit en una desena d’articles d’opinió publicats durant els darrers estius.

El maig em vaig incorporar a la redacció del diari, encetant així una nova etapa en la meva vida professional i, d’una manera inequívoca, també personal.

Fora d’El Punt he escrit un parell de llibres d’aquells que potser mai es publicaran, m’agrada la fotografia, però m’agrada fotografiar més endins del que els ulls solen veure. He mantingut també un parell de blocs personals. Un, de caire intimista que em va bé per espantar els pardalets que de tant en tant em volten pel cap. I de l’altre no en vull parlar. En resum: sóc això i així, i un munt de coses més que potser no vénen al cas.

Benvinguts i gràcies.