El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/lluisromero
Articles
Comentaris

Aquests dies se celebra la PIE (Photo Imaging Expo) de Tòquio. No Ă©s una fira mĂ©s, ja que la major part de la tecnologia que exposa pertany a la industria japonesa o a la seva Ă rea d’influència. De tota manera sembla que les novetats importants quedaran reservades a altres fires com la Photokina de l’any que ve. Pel que he pogut llegir a Japan Exposures, Fuji presenta la seva GF 670, de pelĂ­cula 6×7, en la lĂ­nia de la Voigtländer Bessa III (de fet Ă©s la mateixa cĂ mera), Pentax l’esperada 645 digital que, diuen, dĂłna uns resultats excepcionals, Epson la RD1-x i Olympus… vol fer dentetes a tots els que estem esperant el 15 de juny per veure en què queden les promeses del sistema Micro Four Thirds. De moment, la gent especula i en els fòrums s’hi veuen propostes de tota mena. Algunes força enginyoses, com aquesta , en la que el senyor Patrick Dempsey hi ha dissenyat un sistema de visor directe al qual s’hi sobreposa la imatge d’un visor electrònic. El que estĂ  molt clar Ă©s que un visor electrònic no Ă©s la millor soluciĂł, al menys en un futur pròxim.