El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/lluisromero
Articles
Comentaris

Fet a mĂ 

Per aquells que en fan un Ăşs intensiu o sĂłn mĂ©s aviat destralers, s’imposa l’Ăşs d’un estoig, una bossa o alguna protecciĂł adient per preservar la preuada cĂ mera. Amb la gran quantitat de models que es troben als aparadors i el curt perĂ­ode durant el qual es comercialitzen abans de ser superades per les innovacions tècniques, les marques no solen treure al mercat productes especĂ­fics per cada cĂ mera. Encara queden, per sort petits fabricants com Hirano, que fa fundes de pell a mida, preferentment per a aparells de telèmetre i compactes de gamma alta. Al seu web hi ha la llista dels productes que fabrica, en la que hi figuren models per a les mĂ­tiques Leica M3, Nikon f3 I Contax I/II/III. Barates no sĂłn, al canvi d’avui surten pels volts d’uns 110 euros als que s’hi ha d’afegir el transport, però tenint en compte el valor que han de custodiar, en molts casos val la pena la inversiĂł.