El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/lluisromero
Articles
Comentaris

En plena crisi, els fabricants de m√©s prestigi semblen voler atacar el mercat amb m√©s for√ßa i la xarxa s’omple de rumors de nous models de c√†meres. Leica, despr√©s de fer una maniobra arriscada per entrar en el terreny del format mig amb la impressionant S-2 (amb un sensor de 30×45 mm i 37 milions de p√≠xels), planeja actualitzar durant aquest any el seu vaixell insignia , la M8 per una M9 equipada amb sensor full-frame. Una maniobra l√≤gica despr√©s d’haver hagut de suportar cr√≠tiques per totes bandes sobre el factor de multiplicaci√≥ en una m√†quina elitista per definici√≥. De moment nom√©s s√≥n rumors, per√≤ si la versi√≥ white de la M8 (exclusiva, nom√©s se’n fabriquen 275 unitats) ja supera els 6.000 euros, √©s f√†cil d’endevinar que el nou model tindr√† un cost similar. Evidentment, la crisi no √©s per a tots igual.