El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/lluisromero
Articles
Comentaris

Rumore, rumore

Ja fa força anys que van començar a sorgir els llocs web dedicats a la rumorologia tecnològica. N’hi ha per tots els gustos i marques. Com que la gadgetomania s’ha estès per tot el mĂłn desenvolupat, els malalts d’aquesta febre no paren d’elocubrar sobre tal o qual prototip que sortirĂ  ben aviat. Tot això mĂ©s val no agafar-s’ho massa seriosament, però de vegades paga la pena veure els muntatges de Photoshop o renders 3d que hi apareixen per tal de simular el nou model de la prestigiosa marca X. Aqui, per exemple hi podem trobar el nou model que Panasonic estĂ  a punt de treure al mercat. El tĂ­tol mateix ja qĂĽestiona la veracitat de la notĂ­cia, però el fet de sembrar el dubte hi afegeix una aura de misteri que la fa mĂ©s atractiva. I els dissenys que s’hi veuen podrien competir perfectament -si fĂłssin tècnicament i econòmicament possibles, Ă©s clar-  amb els de les millors marques. Aqui deixo una quants enllaços dignes de visitar: Panasonic-Olympus, Nikon, Canon, Leica, photorumors.com, photographybay.com.