El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/lluisromero
Articles
Comentaris

Leica

Ja fa alguns dies que es va presentar la nova Leica M9. La tecnologia va canviant per√≤ la m√≠tica marca es mant√© fidel a una manera d’entendre la fotografia molt tradicional. Controls manuals i mec√†nics, de botonets, els imprescindibles i no gaire res que pugui distreure d’all√≤ que √©s important . Tel√®metre de doble imatge i, atenci√≥, sensor FF (24×36 mm) amb la qual cosa el factor de multiplicaci√≥ √©s 1. S’ha acabat all√≤ de gastar-se els quartos en un 17 per acabar obtenint un 28 de menys qualitat. En definitiva, retorn al bon cam√≠ despr√©s de la experi√®ncia -fracassada, crec jo – de la M8. Per als que pugui interessar, cal dir que ara poden trobar M8’s de segona m√† a partir de 1.200 euros (comprant a Estats Units i amb l’euro a 1,4 d√≤lars).