Quant a

Nascut a Perpinyà, l’11 d’agost de 1941, advocat-honorari, activista cultural,  polític i catalanista a Catalunya-Nord. Ha participat activament a moltes iniciatives en defensa de la llengua i la cultura catalanes a Catalunya nord, com la Universitat Catalana d’Estiu, el Grup Pirinenc Rossellonès, la Bressola, el Foment 11 de setembre,  o la Porta dels Països Catalans. Va ser diputat d’ERC al Parlament europeu del juliol 2001 al Juliol 2004

3 pensaments a “Quant a

 1. Bon dia

  Je vous écris de l´Alleance Libre Européenne. Mon colleague Gunther Dauwen a cherché a vous contacter avec cet address email [email protected] mais il est obsolète. Est-ce vous nous pourriez donner votre email actual pour rester en contact?

  Moltes gracies e rebi una cordial salutació

 2. Estem preparant un llibre i un acte d’homenatge a Oriol Solé Sugranyes, en el 40è aniversari del seu assassinat. L’acte tindrà lloc a Barcelona. Recollim testimonis d’amics i companys que expliquin les diverses facetes de la seva vida.
  Coneixedors de l’amistat que vas mantenir amb ell, et demanem d’escriure un article amb les teves vivències, anècdotes i una valoració humana i política.de la seva figura.
  La longitud del teu text és lliure, per bé que hauria d’estar enllestit abans del dia que està previst l’acte, 6 d’abril, on comptem amb la teva participació activa. Així doncs, la data topall per lliurar el text és el 28 de febrer.
  Sisplau, truca’m per a més informació.
  Gràcies a la bestreta.

 3. Salut Miquel

  Em dic Guille Larios, soc periodista de la Directa i estic gestionant la cerca de contactes i l’edició de texts per al llibre que volem publicar el 6 d’Abril d’enguany, que s’acomplirà el 40é aniversari de l’assassinat de l’Oriol.

  Per aquest motiu se celebrarà un acte d’homenatge el mateix dia a Barcelona. En aquest acte es presentarà un audio-visual sobre l’Oriol i la seva trajectoria política i també un llibre que tot just hem començat a confeccionar.

  El llibre estarà format per diversos testimonis d’amics i companys que van compartir alguna época de la seva vida, des dels 15 anys fins a la seva mort.

  Et demanem la teva col·laboració en aquest llibre per mitjà d’un article en el que expliquis la teva relació amb l’Oriol, records, fotos, anècdotes i la teva valoració humana i/o política

  L’article que escriguis és d’extensió lliure i la data límit d’entrega és el 20 de febrer, pots enviar-lo a la meva direcció d’email.

  Bé, com vegis. Pel tema correcció i edició no et preocupis, m’en encarrego jo.

  També et convidem a participar en l’acte del 6 d’abril a Barcelona, a un espai encara per definir.

  Si vols més informació em pots trucar al 666351298.

  Espero la teva resposta. Gràcies i Salut,

  Guille Larios

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*