FINS AVIAT?

18/01/2012

Dia trist, molt trist i angoixant pels companys del diari el Punt Avui. Avui, a un hora o altre del dia, sortirà una llista perversa que decidirà el nom dels 41 homes i dones que a partir de demà tindran que re inventar la seva vida, la seva professió i la seva manera de arribar a final de mes.

Segurament que és un sacrifici necessari però inútil, ja que si algú pensa que axis el futur està salvat va molt equivocat, el capital més important, les dones i els homes, els/les periodistes, les persones que dia a dia, al llarg dels anys han fet el diari, són un capital llençat per la borda, que mai més o difícilment es recuperarà. Recuperar persones pot arribar a ser fàcil,  però recuperar la dignitat perduda és molt difícil i recuperar las complicitats i els sentiments trencats impossible.

Puc parlar des de la distància que em dona un any que fa que estic jubilat del diari, però no dels companys.  Algú creu que si no fos per les complicitats amb el mitjà s’acabarien aguantant jornades laborals de 10 i 12 hores?  Rotundament NO !!

Només la complicitat, el sentiment de pertànyer a una gran família com es El Punt, et dona ganes i forces per dia a dia treure al carrer un gran diari, un gran mitjà, també  amb les seves mancances, perquè no!!  però un producte fet amb tota la il·lusió i  amb tot l’afecte del món.

De moment, aquest serà el meu últim post al blog del Ventador de Retratuus, són molts i diversos els motius que em fan prendre la decisió de deixar per una temporada aquets blog. Els esdeveniments de la reducció de la plantilla entre d’altres, n’és un i molt important, per tant a la espera de que la calma torni a la redacció i a la vida del Punt, m’acomiado de vostès esperant retrobar-nos en un futur o a qualsevol altre dels meus blogs.

http://fotografiamiquelruiz.blogspot.com/

http://perunplatdellenties54.blogspot.com/

http://sobreviurealictus.blogspot.com/

http://fotografsperlapau.blogspot.com/

Aquesta entrada ha esta publicada en Drets Humans, Fotografia, Fotoperiodisme, Paisatges, Periodisme, Personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.