Calella, la nostra il·lusió

Il·lusió, il·lusió i més il·lusió. Aquest és el primer sentiment que en va omplir la nit electoral quan els números van fer evident la confiança dels ciutadans de Calella  en el projecte de Convergència i Unió. Ens donaven la victòria electoral, el reconeixement de quatre anys d’esforços, de treball per la ciutat en positiu, de gosar creure i compartir amb els meus conciutadans el somni que una altra Calella és possible.

Il·lusió pel nou camí que encetem tots els calellencs. La victòria electoral, el govern municipal no són fites sinó els instruments que ens han de permetre construir aquesta nova Calella a la que aspiren els seus ciutadans.  Constituir el govern de la ciutat no és un final sinó l’inici d’un camí que encara ens exigirà més del que hem donat fins ara.

Il·lusió per aquesta nova responsabilitat assolida, individual i col·lectiva,  que comporta el servei a la nostra ciutat i el treball constant per aconseguir retrobar la Calella capital de l’Alt maresme, la Calella pionera a Catalunya, la Calella generosa d’oportunitats econòmiques i laborals, que no deixa a ningú enrere, que és l’orgull dels seus veïns.

Il·lusió per estar acompanyada en aquesta responsabilitat d’un grup de calellencs compromesos amb la ciutat, disposats als esforços que comporten els grans fets, que senten, i són part, del batec enèrgic de la nostra ciutat.

l·lusió per Calella

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.