El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/planetapaisoscatalans
Articles
Comentaris

Dia 8. El temps em permet anar només escrivint a batzegades. Fa pocs dies em vaig trobar un amic badaloní que ara viu amb un peu a Tàrrega i que, curiosament, s’ha embolicat a treballar per fer créixer la Fundació Pedrolo. Coincidíem amb aquest company que la figura de Manuel de Pedrolo no ha obtingut en l’àmbit nacional el reconeixement que li pertoca com el gran escriptor de ciència-ficció en català que va ser. M’explicava que des de la Fundació intenten impulsar al màxim el coneixement de l’obra de l’escriptor i que els seus esforços se centren, actualment, en l’àmbit que els és més pròxim, el de la Segarra. La Fundació ofereix a les persones que s’hi apropen la possibilitat d’acreditar-se com a Amics de la Fundació i col·laborar així en els projectes que impulsa aquesta organització. Tant de bo trobin prou suport per enxamplar fronteres i divulgar l’obra d’aquest mestre de la prosa catalana de Salses a Guardamar.