El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/planetapaisoscatalans
Articles
Comentaris

Dia 21. Coincidint amb la Setmana de la Ciència 2007, l’Ajuntament de Banyoles ha aprofitat l’espai de la biblioteca municipal per exposar un seguit de cartells realitzats pels alumnes dels instituts d’educació secundària sobre el món de la ciència-ficció. Aquesta mostra de cartells, que va començar el passat dia 5, està acompanyada de llibres, música, cinema i revistes a l’entorn d’aquesta temàtica i, més especialment, sobre la representació gràfica dels éssers extraterrestres en els llibres al llarg de la història. L’exposició és gratuïta i estarà oberta fins al 19 de novembre. Podeu aprofitar per conèixer aquest fantàstic municipi, capital del Pla de l’Estany, on es concentren històries mitològiques com les del monstre de l’estany o el poder màgic de les goges de les Estunes (les fades del bosc de les Estunes).