El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/planetapaisoscatalans
Articles
Comentaris

Verne fa 180 anys

Dia 25. Llegeixo a l’edició digital del diari gratuït ADN que fa 180 anys del naixement de Jules Verne, el reconegut pare de la ciència-ficció. Verne va néixer el 8 de febrer de 1828 a la ciutat francesa de Nantes. L’article del diari en línia explica que Verne mai va voler compartir aquesta paternitat amb H.G. Wells, perquè el francès deia que ell desenvolupava a partir d’activitats o descobriments científics les seves fantasies, mentre que el seu contemporani directament imaginava móns fantàstics, sense base científica. Els amants de l’obra de l’autor de desenes d’obres cabdals en els inicis de la ciència fantàstica podeu trobar més informació en la web en català de la Societat Catalana Jules Verne.