El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/planetapaisoscatalans
Articles
Comentaris

Dia 39. Llegeixo al bloc de la Societat Catalana de Ciència-ficció  que demà, a les set de la tarda, tindrà lloc a la Sala d’Àmbit Cultural de El Corte Inglés (Av, Portal de l’Àngel, 19-21, Barcelona) una taula rodona sobre literatura de ciència-ficció i fantasia en català i escrita per dones. Una combinació difícil de trobar. L’acte comptarà amb la presència de: Desiré Rodrigo, sociòloga especialitzada en cyberfeminisme, ciència-ficció i feminisme en general; Jose Lluís Blazquez, periodista; Carme Torras (X Premi Manuel de Pedrolo de Narrativa de ciència-ficció 2007 per La mutació sentimental); Alícia Gili i Sílvia Romero (Premi de Narrativa de Lleida 2006 per Iskander, un viatge a la màgia dels llibres i Lluís Pagès, director de Pagès Editors.