El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/planetapaisoscatalans
Articles
Comentaris

Dia 40. L’Obra Social Caixa Sabadell i la Diputació de Barcelona presenten des d’avui a la biblioteca de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès), situada al Carrer Ricart, 2-4, l’exposició Ciència-ficció: una mirada al futur. La mostra repassa les característiques destacades de la ciència-ficció i, especialment, els temes recurrents als seus llibres: els viatges a l’espai, els extraterrestres o els robots. L’exposició, comissariada per Miquel Barceló, recull des dels autors clàssics del gènere, com Orwell, Asimov o Clarke, fins al ciberpunk, mostrant les claus d’aquest univers narratiu, que despertarà múltiples complicitats al visitant. Tal com ja vaig explicar el seu dia, la mostra va encetar el seu camí a Mataró el març passat i ja ha passat per la Biblioteca de Can Casacuberta a Badalona.