Sobre la llei antitabac i els objectius de la premsa

Ahir es publicava al diari “El Punt” que la nova llei antitabac havia fet baixar la venda de cigarretes un 32,29%. El cert és que aquesta llei no ha deixat indiferent a ningú, especialment als restauradors.
Els més desafiants l’ignoren o bé es dediquen a recollir signatures en contra. Els més crítics denuncien pèrdues de fins a un 30% a la caixa. I els més pràctics sol·liciten poder instal·lar-hi una terrassa.
Aquesta setmana he trobat a Gràcia, prop del mercat de la Llibertat, un bar que pertany a aquest segon grup. Aquesta és la manera com anuncia la prohibició de fumar al seu interior:
El que més m’ha agradat, però, és aquest altre cartell situat sobre l’espai on s’exposen els diaris del dia i que recorda els lectors que: “Els diaris persegueixen objetius… No et creguis tot el que llegeixes”. Doncs això, aneu amb compte.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Gràcia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.