Pollastre a l’oasi català
28 octubre 2009 per Toni Dalmau
Circula per internet una recepta de chef desconegut que està causant molta sensació i que omplirà planes i més planes de diaris. Porta per nom “Pollastre a l’Ajuntament” i diuen que es va començar a servir a Andalusia, concretament a la zona de Marbella on, era conegut com a “Pollastre a la Pantoja”. Des d’allà es va estendre pel País Valencià, per la Comunidad de Madrid i, finalment, ha arribat a Catalunya, on podria anomenar-se “Pollastre a l’oasi català”.
Aquí teniu la recepta original:
Ingredients:
– Un pollastre
– Un despatx
– Diversos xoriços
Preparació:
– S’agafa el pollastre i se li posa una corbata.
– Es col·loca en el millor despatx d’un ajuntament
– Se l’envolta de xoriços frescos
– Es deixa macerar tranquil·lament durant un temps
I ell solet es va fent riquíssim, riquíssim, riquíssim