El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/tonidalmau
Articles
Comentaris

Circula per internet una recepta de chef desconegut que està causant molta sensació i que omplirà planes i més planes de diaris. Porta per nom “Pollastre a l’Ajuntament” i diuen que es va començar a servir a Andalusia, concretament a la zona de Marbella on, era conegut com a “Pollastre a la Pantoja”. Des d’allà es va estendre pel País Valencià, per la Comunidad de Madrid i, finalment, ha arribat a Catalunya, on podria anomenar-se “Pollastre a l’oasi català”.

Aquí teniu la recepta original:

Ingredients:

– Un pollastre

– Un despatx

– Diversos xoriços

Preparació:

– S’agafa el pollastre i se li posa una corbata.

– Es col·loca en el millor despatx d’un ajuntament

– Se l’envolta de xoriços frescos

– Es deixa macerar tranquil·lament durant un temps

I ell solet es va fent riquíssim, riquíssim, riquíssim