Rosa-Luxemburg visita El Punt-Rock

Avui hem tingut de promo a la redacció d’El Punt-Rock dos dels components del grup barceloní Rosa-Luxemburg, Pol Fuentes i Iban Rodríguez. Rosa-Luxemburg està presentant el seu quart disc, una “novel·la musical” titulada “Classe mitjana”, amb dotze cançons que són com dotze episodis d’una història que comença quan un inspector de policia descobreix que el cas de suïcidi que està investigant li toca molt de prop: el seu millor amic d’infància s’ha penjat, després d’haver viscut una vida aparentment plena d’incentius i de tot allò que es considera necessari per viure com cal en aquesta societat. Tot plegat és una interessant reflexió sobre les expectatives i els desencisos de tota una generació, la que ara s’apropa als trenta anys, com els components del grup. A més, i sobretot, “Classe mitjana” és un gran disc des del punt de vista estrictament musical, i una obra creativament i conceptualment ambiciosa, que és el que ens cal ara mateix.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.