Una aposta per als Grammy: Foster The People

Diumenge vinent es lliuren els premis Grammy. No és que aquests guardo (com els Oscar i tants altres del món de l’espectacle) siguin molt fiables, però sempre és entretingut donar un cop d’ull als finalistes de les seves 78 categories. Adele té unes quantes candidatures i molts punts per ser la reina de la nit. En tot cas, jo dono el meu vot (oficiós) als nord-americans Foster The People, que competeixen amb Radiohead, Death Cab For Cutie, Bon Iver i My Morning Jacket pel Grammy al millor àlbum de música alternativa. El “Torches” de Foster The People inclou “Call it what you want”, una gran cançó presentada amb un videoclip tan delirant com trepidant.

http://www.youtube.com/watch?v=1prhCWO_518

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.