Startup America

Montserrat Vendrell

Llegeixo a l’Scrip d’avui que el President Obama acaba de presentar un programa de suport a l’empreneduria i al creixement empresarial. El programa inclou incentius a col·laboracions público-privades, finançament intel·ligent (smart money) per estimular inversions en nous projectes d’emprenedors o incentius fiscals. L’argument: és en moments de crisi generalitzada quan cal apostar per l’empreneduria i els espais de col·laboració entre tots els agents per fer renéixer l’economia. Més enllà de les quantitas que esmenten, envejables i astronòmiques des de la nostra modesta situació, és d’admirar una visió estratègica i una aposta valenta com aquesta. Us n’annexo el vincle (http://www.scripintelligence.com/home/White-House-Startup-America-campaign-aims-to-spur-entrepreneurship-job-growth-309457?REFID=DLYALT), però no voldria deixar de ressaltar aquí el darrer paràgraf:

“At a time when US competitiveness is literally at stake, it is critical for public-private partnerships to grow stronger to help ensure that we don’t lose our innovative edge to other countries around the world,” he said. “Simply put, our global leadership in medical progress, and the domestic jobs and economic output that goes along with it, is ours to keep but only if our nation’s leaders support policies and initiatives that help preserve and nurture future medical innovation.”

Quant a Biocat

Biocat és l'entitat que coordina, dinamitza i promou la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques a Catalunya, amb iniciatives adreçades a impulsar i connectar la recerca i la innovació empresarial, per maximitzar l'excel·lència científica, el creixement econòmic i els beneficis socials del sector.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.