Estrenem els dos primers capítols de la nova sèrie del CESICAT, Cesc i Cati – Agents antirisc a la xarxa

Cesc i Cati. Agents antirisc a la xarxa és una sèrie audiovisual sobre Internet i els seus perills especialment pensada per a nens i nenes de 7 a 10 anys. La sèrie ha estat desenvolupada per Magoproduction,una productora audiovisual instal·lada a Barcelona especialitzada en animació.

El primer capítol presenta alguns dels protagonistes de la sèrie, mentre que el segon capítol ja ensenya una aventura del Cesc i la Cati que acaba… que acaba d’una manera que no us podeu perdre veient l’episodi! Els podeu visionar al canal de YouTube del CESICAT.

Divulgant civisme digital amb en Cesc i la Cati

Durant el 2010, des del CESICAT vam difondre materials didàctics sobre civisme digital amb el Cesc i la Cati com a protagonistes: desplegables amb informació per treballar a classe o casa, cartells amb consells fàcils de seguir, els Jocs del Cesc i la Cati… a més d’altres materials com els estalvis i fons de pantalla protagonitzats pels personatges. Amb la nova sèrie hem volgut actualitzar la imatge dels dos germans, que a partir d’ara es converteixen en aventurers de la xarxa. Seguint el format de sèrie d’animació, cada capítol planteja un nou repte per als joves, que hauran de fer front al malvat Professor Trojan, l’antagonista que pretén omplir Internet de virus.

Des del CESICAT volem consolidar els personatges del Cesc i la Cati com les figures virtuals que ajudaran als nens i nenes de Catalunya a navegar responsablement per la xarxa. A mesura que avanci el curs escolar, la fundació anirà presentant nous materials didàctics que serviran tant a joves com a pares, mares i docents que volen navegar per Internet de manera segura.

El grup de Facebook i el compte de Twitter A Internet posa-hi seny tenen consells i notícies per a pares, mares i mestres.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.