El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/entrepalssamalers
Articles
Comentaris

Parlem de rugbi

Engeguem un bloc de rugbi. Ho fem junts entre R√†dio Arrels i El Punt, i a partir d’un espai radiof√≤nic dedicat al rugbi i consolidat d’en√ß√† anys: el programa “Entre els pals semalers”, que s’emet cada dilluns a les 12.30 h a R√†dio Arrels. Despr√©s de la seva difusi√≥ en directe, podreu reescoltar el programa en aquest bloc. Sobre aquesta base, volem crear un espai d’opini√≥, cr√≤niques i comentaris entorn del rugbi. Un espai que s’ampliar√† progressivament amb les aportacions¬† (textes, fotos o¬† videos), dels lectors, els oients i col¬∑laboradors, per√≤ que t√© vocaci√≥ de ser un espai obert; obert al XV i al XIII, al rubgi de primera divisi√≥ i de les categories inferiors, al rugbi femen√≠ i mascul√≠, i als clubs i les seleccions de tot el territori catal√†…

Els jugadors de la USAP celebrant el seu títol de campió.

Com que aquest espai arrenca a Catalunya Nord, i com que a Catalunya Nord tenim el club que és el referent per tot el rugbi català, la USAP, possiblement es parlarà més extensament i més sovint de la USAP, o dels Dragons, i del rugbi nord-català. Però encara que sigui així al principi, confiem que ràpidament aquest bloc serà un lloc de trobada per a tot el rugbi català.