El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/entrepalssamalers
Articles
Comentaris

Amics de Entre els pals Semalers,
us volem donar a conèixer la nostra Penya, la Penya AVANT. La Penya Barcelonista Usapista AVANT aplega des de primers de setembre d’enguany membres barcelonistes, amants del bon futbol i apassionats pels colors blaugranes però també del bon Rugby. L’esport de l’ovalada forma part també de les nostres passions, i la USAP ens permet satisfer-la donant-li suport, fent-li un seguiment proper i fent-lo conèixer arreu.
Els membres de la Penya organitzen espontàniament,  quan sorgeix l’ocasió, anades als partits del XV arlequinat tant del Top14 com de la Hcup així com a d’altres partits internacionals en torneigs de tardor o bé del 6 Nacions. Quan no és possible desplaçar-nos-hi mirem de trobar-nos als Pubs on retransmeten partits de Rugby.
Tot i tenir la seu social al barri de Gràcia de Barcelona tenim socis d’arreu de Catalunya sud, del País Basc i molt aviat esperem tenir-ne de Catalunya nord.
Els nostres objectius sĂłn:
Fomentar els valors històrics del FC Barcelona i la germanor entre els seus socis i sòcies i simpatitzants donant suport a les finalitats del Club i, en especial, els de la seva secció de rugby.
Fomentar a l’àmbit territorial català els valors històrics i el coneixement de la USAP
Fomentar i estrènyer els lligams entre el FC Barcelona i la USAP.
Fomentar i donar a conèixer els valors del rugby.
Fomentar la catalanitat d’ambdues entitats.
A hores d’ara ja hem estat reconeguts per la directiva de la USAP i estem pendents de rebre el reconeixement de la directiva del FC Barcelona així com l’admissió al registre d’entitats del Departament de Justícia de la Generalitat.
Us convidem a seguir-nos al nostre bloc.

Jaume Carles Morales i Sediles
President de la Penya Barcelonista Usapista AVANT
http://fcbusap.wordpress.com //   [email protected]