Prejudicis

Imatge extreta de http://bit.ly/hFzeYf

 

A tot arreu se’ns acumula cada cop més gent de fora, estrangers, immigrants…

Com es pot aconseguir que s’integrin amb nosaltres si no entenen res? Com podem tenir relació amb ells si pensen tan diferent i no donen cap importància a coses que, per nosaltres, són fonamentals?

Si és que no es volen relacionar amb nosaltres, només volen fer la seva.

 Ara que no hi ha feina es posaran a robar i ja hi serem! Totes les ajudes són per a ells i els d’aquí ens hem quedat sense res…”   

Aquests, i d’altres comentaris i afirmacions són presents moltes vegades al carrer, a les sortides de les escoles, a la feina, a les botigues…

La veritat és que la convivència no és fàcil però hi ha un element que la fa encara més difícil  i que és fonamental de treballar: els prejudicis.

Els prejudicis són judicis que fem “prèviament”, sense coneixement real, simplement perquè tenim assolit que “és d’aquesta manera”, perquè “ens ho han dit”, perquè “sempre s’ha cregut”, perquè “no cal demostrar-ho, és així i prou”… o perquè ens convé creure’ns-ho.

Com que tenim la capacitat d’arribar a conclusions a partir de les nostres experiències (o d’acceptar les conclusions que la societat o altres persones ens aporten) és lògic que utilitzem aquesta capacitat per facilitar-nos les coses. D’aquesta manera no ens hem d’estar preguntant a cada moment “em cremaré si acosto la mà a la flama?” o “quan acabi el dia, el pare tornarà de la feina?”. La experiència em diu què passarà perquè ja ha passat d’altres (moltes) vegades.

Els prejudicis es formen de manera semblant i tenen, en principi, una funció “pràctica” però quan els integrem i perdem la capacitat de crítica i de reflexió sobre el seus continguts arriben a ser molt perillosos, perquè condicionen la manera d’actuar i les expectatives dels qui els tenen i, conseqüentment, les respostes dels que els reben.

A vegades el prejudici està tan integrat en nosaltres mateixos que ens costa molt d’adonar-nos que hi és i de fins a quin punt està perjudicant l’apropament, la integració,  la relació entre les persones i el mateix creixement i desenvolupament personal, tant del qui té el prejudici com del qui el rep. 

Per això ens hem de proposar identificar els prejudicis i lluitar per eliminar-los.

 

 

Quant a GREC resolució de conflictes

GREC és una organització sense ànim de lucre especialitzada en la prevenció i la resolució de conflictes.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.