DVD “Sintonitza amb la mediació”

De la mà de GREC us portem aquest dvd, què pretén ser un material de suport per a professionals de la mediació comunitària que volen sensibilitzar, explicar, analitzar, etc.; els diferents passos i elements de la mediació. El punt de vista novedós és que no es tracta d’un DVD amb “un model” de mediació a seguir sinó més aviat tot el contrari.

Es presenten diferents escenes que coincideixen amb els diferents moments de la mediació a partir dels quals poder analitzar els errors o aspectes a millorar de cara a fer una mediació de qualitat.

El DVD va acompanyat d’un dossier de suport on es recullen diferents propostes didàctiques per a utilitzar aquest material i els possibles elements de la mediació a analitzar en general i per cada una de les escenes. No pretenem defensar cap model teòric de mediació sinó que es presenten unes propostes suficientment àmplies i flexibles com per a poder ser utilitzades des dels diferents posicionaments existents. Posa’t en contacte amb GREC.

http://video.google.es/videoplay?docid=4072959698827516755&hl=ca#

Quant a GREC resolució de conflictes

GREC és una organització sense ànim de lucre especialitzada en la prevenció i la resolució de conflictes.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.