El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/hervepi
Articles
Comentaris

El senyor Carlos Badia ha contestat clarament i en català a la carta que se li va adreçar. A sota vos posi la resposta

Benvolgut Senyor Pi Albertí,

El celler Arnaud de Villeneuve esta situat a França, li hem posat el nom en Francès per no crear cap confusió a la nostra clientela Francesa i internacional, ja que actualment el Rosselló forma part de l’estat Francès.

Per la vostra informació el nom exacte era Arnaldus de Villa nova, em sembla doncs que també vostè li modifiqueu el nom! Per finalitzar la correcció només afegir que podríem dir que va néixer i viure a la Corona d’Aragó, per aquest fet en diverssos documents es pot llegir el seu nom en idiomes diferents, Francès, Català i també en Castellà.

Heu rebut aquest correu (per error els llistats son llargs) perquè oferim els vins dolços de la nit de santa Llucia i tots els vins de la nit de Sant Jordi, jo m’encarrego de les ventes a exportació i també a Catalunya.

Arnaud de Villeneuve es l’únic celler Rossellones en tenir una gama de vins en català, i també tots els aspectes que fan referencia a la seva comunicació és tot en Català (la gran majoria de las bodegues de Vilafranca del Penedes no ho fan).

Ja fa 5 anys que distribuïm aquests vins etiquetats en Català a Catalunya i arreu del món (Anglaterra, Polònia, Alemanya, Suïssa i aviat a nord-Amèrica!) i mica en mica és va consolidant. La gama etiquetada en Francès és present a mes de 30 països arreu del món, tot i l’esforç del celler la veritat és que a Barcelona no ens han pas esperat i les vendes continuen sent escasses.

Em sembla que el suport que hem donat, donem i donarem a organismes com Omnium Cultural, Radio Arrels i molts altres ens permeten estendre i engrandir més profundament les nostres arrels a la nostre Terra, el Rossellones. A traves dels nostres vins participem activament en la difusió i coneixement de la llengua catalana, i també de personatges il.lustres com Arnau de Vilanova.

Agraïm el seu toc d’atenció tot i tractar-se d’un error, i l’encoratgem a seguir la tasca de fer que altres cellers de la Catalunya Nord i també de Catalunya segueixin l’exemple del celler Arnaud de Villeneuve i la seva gama de productes Castell Pesillà.

Endavant amb passió i respecte, endavant amb correcció, només d’aquesta manera farem que les persones que vinguin a la nostra terra estimin la nostra llengua!

Salutacions cordials

Carlos BADIA

Arnaud de Villeneuve

http://www.messe-duesseldorf.de/prowein_ca/media/pwe0000_tm02_cmyk01.jpg Hall 5 E 27, You are welcome!

Cell :    +33 (0)674563024

office:  +33 (0)468647920

skype: carlos.badia66

adress: RD 900, km 153, BP 56, 66002 Rivesaltes FRANCE