El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/hervepi
Articles
Comentaris

Bao acaba de viure la desena edició d’Identi’CAT. Aquesta edició ha posat de relleu la cultura basca, al llarg de 5 dies s’ha viscut a Perpinyà i a Bao moments intensos de festa , de reivindicació, de germanor…

Aquesta mostra de catalanitat és organitzada, pensada i promoguda en llengua pròpia, en llengua catalana, i és potser la raó per la qual ha està boicotejada pel diari local: L’indépendant, le journal des catalans.

Aquest diari que se reivindica català ha estat capaç de publicar un sol article on s’hi esmenta Identi’CAT: “Vandalisme après “Identi’cat”.

Si lamentem el fet que persones hagin desmuntat l’escenari de la Plaça del Fogar en ple mig de la mostra de Catalanitat, hauríem apreciat que el “journal des catalans” hagin demanat al seu corresponsal local una crònica de la festa, no dels acostats.

Agraïm el Punt, Vilaweb, llibertat.cat, l’Ara o Mai, Festes.org ….  per haver parlat dels actes proposats i per haver-ne fet una ressenya. Una vegada més la premsa francòfona ha ensenyat la seua realitat.
Podreu trobar un resum més complet a la web d’Aire Nou

Vos invitem també a descobrir els millors moments en vídeo