El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/hervepi
Articles
Comentaris

TV3 amputada

Modifiquen l’ADN de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Ahir divendres 31 de maig, invitats pel grup parlamentari d’ICV, vam poder assistir a la Comissió de Control de la Corporació. S’hi vam expressar els alts càrrecs dels mitjans audiovisuals de comunicació.

Avui traeixen descaradament l’esperit de la Corporació.

Avui l’informatiu català és amputat de les notícies del nord i això per voluntat pròpia de TeleVisió de Catalunya.

Hi havia manera de serguir i cobrir l’actualitat nord-catalana tal com s’ha fa des de fa anys, recordem la Delegació de TV3 a Perpinyà oficialitzada fa menys de 10 anys va néixer ara fa 25 anys, va néixer per la voluntat i de la militància d’uns quants.
Avui sembla condemnada per una decisió empresarial.
Aquesta decisió ha estat coneguda fa 3 mesos, i aquests tres mesos no han estat suficients, amb tres mesos no han trobat una solució digna.

Si no l’han trobada no és que és impossible, és que seria molt més costosa que la solució actual.

Per quina raó una empresa liquida el que funciona?
Per quina raó aquesta empresa refusa tota negociació?

Avui la delegació de Perpinyà funciona amb menys de 100.000 euro/any, i si la Corporació ho volgués sense posar-hi més diners se podria optimitzar el rendiment de la delegació i fins i tot se podria abaixar el cost de la delegació amb entrades pròpies de catalunya Nord.

Però no és voluntat dels alts càrrecs, aquests volen liquidar la delegació de TV3 Perpinyà, el senyor Brauli Duart ho va deixar molt clar, fins i tot si Catalunya Nord aportès els 93000 euro/any que costa la delegació, no canviaria res.

El Brauli Duart dóna raó a la diputada del PP i al de Ciutadans que deien primer priviligiar les delegacions espanyoles.