El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/hervepi
Articles
Comentaris

TV3 amputada

Modifiquen l’ADN de la Corporaci√≥ Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Ahir divendres 31 de maig, invitats pel grup parlamentari d’ICV, vam poder assistir a la Comissi√≥ de Control de la Corporaci√≥. S’hi vam expressar els alts c√†rrecs dels mitjans audiovisuals de comunicaci√≥.

Avui traeixen descaradament l’esperit de la Corporaci√≥.

Avui l’informatiu catal√† √©s amputat de les not√≠cies del nord i aix√≤ per voluntat pr√≤pia de TeleVisi√≥ de Catalunya.

Hi havia manera de serguir i cobrir l’actualitat nord-catalana tal com s’ha fa des de fa anys, recordem la Delegaci√≥ de TV3 a Perpiny√† oficialitzada fa menys de 10 anys va n√©ixer ara fa 25 anys, va n√©ixer per la voluntat i de la milit√†ncia d’uns quants.
Avui sembla condemnada per una decisió empresarial.
Aquesta decisió ha estat coneguda fa 3 mesos, i aquests tres mesos no han estat suficients, amb tres mesos no han trobat una solució digna.

Si no l’han trobada no √©s que √©s impossible, √©s que seria molt m√©s costosa que la soluci√≥ actual.

Per quina raó una empresa liquida el que funciona?
Per quina raó aquesta empresa refusa tota negociació?

Avui la delegació de Perpinyà funciona amb menys de 100.000 euro/any, i si la Corporació ho volgués sense posar-hi més diners se podria optimitzar el rendiment de la delegació i fins i tot se podria abaixar el cost de la delegació amb entrades pròpies de catalunya Nord.

Però no és voluntat dels alts càrrecs, aquests volen liquidar la delegació de TV3 Perpinyà, el senyor Brauli Duart ho va deixar molt clar, fins i tot si Catalunya Nord aportès els 93000 euro/any que costa la delegació, no canviaria res.

El Brauli Duart dóna raó a la diputada del PP i al de Ciutadans que deien primer priviligiar les delegacions espanyoles.