2 MINUTS AMB L’ARTUR MAS

Avui hem celebrat el miting de pre-campanya de CiU al Vallès Oriental, amb l’Artur Mas. Més d’un miler de vallesans i vallesanes aportant el nostre gra de sorra en aquestes eleccions. jo, com a candidata, he participat d’aquest acte en una petita intervenció de 2 minuts que vull compartir:

Bon dia a tots i a totes,

Avui, no venim ni a cantar ni a ballar, això ja ho fan els socialistes

Avui,  estem aquí per que volem un canvi

No volem el canvi pel canvi ni un canvi qualsevol

No volem exclusivament un canvi de persones o politiques

Estem també per renovar els valors, les actituds,  els conceptes.

No hi ha educació sense esforç,  Ni nació sense dret a decidir

No hi ha progrés sense compromís,  Ni transformació sense ambició

No hi ha benestar sense cohesió, Ni futur sense creativitat

 

Valors, valors és el que necessitem si volem transformar el nostre país, si volem  que aquest moment tingui un veritable sentit per la nostra generació i per les generacions futures.

Avui, no venim ni a cantar ni a ballar, això ja ho fan els socialistes. Volem encarar  els problemes reals de la gent, volem explicar a tothom que el nostre país vol i pot, volem fer història.

 

Artur, aquí estem, tots, per  posar el nostre gra de sorra per que siguis President de la Generalitat, President d’una nova Catalunya, la Catalunya dels valors.

 

Resten 35 dies. 35 dies per un canvi que tenim al nostre abast si seguim treballant dur, si seguim fidels als nostres principis. Encara hi ha feina a fer, hem de seguir forts i anar a votar massivament i democràticament, per que la nostra veu s’escolti alta i clara.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Política i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.