Tornen les pastilles per al dolor aliè

Fa prop d’un any us parlava d’una acció de captació de fons que Metges sense Fronteres havia engegat. Es tractava de la venta a farmàcies d’unes pastilles per al dolor aliè. Les pastilles en qüestió no són més que uns caramels de menta i al comprar-les, es feia una donació d’un euro a aquesta ONG. Continua llegint

Publicat dins de ONG | Etiquetat com a , , | Comentaris tancats a Tornen les pastilles per al dolor aliè

Mango for Mango

Fa unes setmanes vaig notícia d’un projecte llençat per la marca de roba MANGO el passat mes de maig. Es tracta d’un intercanvi de roba quasi solidari.

La  dinàmica del projecte és la següent: totes aquelles persones que hagin comprat roba a alguna de les botigues de MANGO poden retornar la que ja no es posen, i que la marca els deixa retornar, a qualsevol dels seus establiments. És igual si han passat 15 dies o varies setmanes des de que la van comprar. Al tornar-la reben una tarja MangoforMango que han d’activar a la web i des d’on poden crear el seu armari virtual amb la roba que tenen i la roba que han tornat. Continua llegint

Publicat dins de RSC | Etiquetat com a , , , | Comentaris tancats a Mango for Mango

Demà, tots al carrer

Més de 350 ciutats de 45 països del món s’han sumat a les movilitzacions convocades per demà dissabte 15 d’octubre per tal de fer arribar un missatge a la classe política internacional i a la banca a nivell global.

A Girona i a Barcelona la manifestació sortirà a les 5 de la tarda de Plaça Catalunya.

A Tarragona la manifestació sortirà a les 6 de la tarda dela Plaça Internacional Tarraco.

A Lleida sortirà a les 18:30 de la Plaça Ricard Vinyes.

Si vols saber si a la teva ciutat hi ha manifestacions convocades pots fer una cerca a Google amb les següents paraules “manifestació 15 octubre [nom de la teva ciutat]”.

Publicat dins de General | Etiquetat com a , | Comentaris tancats a Demà, tots al carrer