Tornen les pastilles per al dolor aliè

Fa prop d’un any us parlava d’una acció de captació de fons que Metges sense Fronteres havia engegat. Es tractava de la venta a farmàcies d’unes pastilles per al dolor aliè. Les pastilles en qüestió no són més que uns caramels de menta i al comprar-les, es feia una donació d’un euro a aquesta ONG.

Un any després, Metges sense fronteres ha aconseguit vendre tres milions d’envasos de pastilles per al dolor aliè i el 80% d’aquests tres milions d’euros s’han destinat a tractar a 15.000 persones malaltes de SIDA a Zimbawe i bolivia.

Si tens una farmàcia o una botiga i vols vendre pastilles per al dolor aliè, pots demanar el teu pack d’activista a través d’aquest formulari web.

Quant a Míriam Algueró Josa

Experta en comunicació on-line i apassionada de la sostenibilitat i la RSC visc a cavall entre la ciutat i la montanya procurant fer que aquest món sigui, cada dia, una mica més colaboratiu.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de ONG i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.