Els candidats a la xarxa I

Pagans no és una blocaire

L‘alcadesa de Girona, Anna Pagans candidata a la reelecció pel PSC, és present a la xarxa durant aquesta campanya electoral amb una plana web personalitzada.

Una plana fabricada pel seu partit, el PSC, força senzilla i poc personal. Ella no hi escriu, tot i que conté un apartat en el qual si que explica allò que pensa sobre la ciutat de Girona i que de fet és una reproducció de la seva conferència el 10 de gener del 2007 a Tribuna de Girona. A banda, en la web presenta el seu programa, propostes i el seu equip de govern.

Tot molt convencional, res trencador.
Dóna la sensació que Anna Pagans és la xarxa perquè toca, no perquè s’ho cregui.

La seva web es poc interactiva, només hi destaca una galeria de fotografies i un enllaç amb els blocs polítics del seu equip. N’hi ha tres que tenen bloc: Pere Simón, Pia Bosch i Àlex Sáez. Fent’hi una ullada, qualsevol dels tres blocs millora al de la seva jefa, almenys amb l’esperit de blocaires, sobretot el que respiren l’Alex i la Pia.

  • Puntuació del bloc: 6