La llei seca

Tres menors han acabat a urgències del Trueta el primer cap de setmana de Fires i en cinc dies s’han comptabilitzat fins a 37 intoxicacions etíliques. Aquestes dades no difereixen gaire de les d’anys anteriors malgrat les campanyes perquè es controli el consum d’alcohol durant les festes, sobretot pel que fa als menors d’edat. En les Fires d’aquest any, però, una cosa ha canviat, s’ha actuat amb contundència des de l’Ajuntament a l’hora de castigar les dues barraques de la Copa que han enxampat venent begudes alcohòliques a menors. Barraca tancada i multa de 300 euros. Ja era hora que s’actués. Tots sabem, però, que malgrat aquest càstig exemplar, l’alcohol es continuarà venent i consumint durant els dies de Fires. Només cal veure l’entorn de la Copa i dels parcs de la ciutat plens d’ampolles buides de licors que les botigues venen impunement a les criatures.