Ni una vida més!

FOTO: JORDI RIBOT / ICONNA.Amb el crit de “Ni una vida més”, els veïns de Bàscara es van manifestar tallant l’N-II, que de fet és un carrer enmig de la població. Protestaven indignats per la mort d’una dona d’aquesta vila, en un altre accident –amb camions implicats– al tram de la carretera estatal anomenat “el corredor de la mort”. Que una de les carreteres més transitades del país encara sigui la travessia d’una població és prou revelador de l’interès dels successius governs envers els soferts ciutadans, per no parlar del munt de víctimes que s’ha cobrat la maleïda N-II. D’una tragèdia sempre hi ha qui en treu profit, i ahir va ser Abertis qui va ingressar uns calerons, gràcies a l’accident del matí i a la protesta de la tarda. Amb els talls de l’N-II, es va desviar més de cinc hores el trànsit per l’AP-7, que no va deixar de cobrar cap peatge. Els nivells d’indignació ahir van pujar molts graus i el crit que se sentia era de ràbia i revolta.