El TecnoCampus, seu d’una trobada de dones empresàries i directives

Ha estat un acte original amb una excel·lent resposta. La primera edició a nivell català i espanyol del Getting Contacts Woman, celebrat avui al centre de congressos i reunions del parc TecnoCampus Mataró-Maresme, ha tingut una excel·lent acollida. Hi han participat unes 250 dones empresàries i directives que han compartir coneixements en les habituals trobades en grups reduïts que caracteritzen aquestes sessions de treball. Però a més d’això han pogut gaudir d’una taula rodona on dones directives i empresàries de primer nivell han destacat el repte que representa encara avui per a les dones compaginar la vida familiar amb una carrera professional d’èxit. Fer-ho sense adoptar rols masculins o sense jornades maratonianes és, segons han apuntat les participants, un dels reptes que es planteja.

L’obertura de l’acte ha anat a càrrec de l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, que ha explicat a les assistentes l’aposta de la ciutat pel treball en xarxa amb iniciatives com el TecnoCampus Mataró-Maresme, un parc científic i de la innovació qur té com a principal impulsor l’Ajuntament de la ciutat. La presidenta de l’IMPEM i de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero, ha explicat que l’aposta pel talent (entre el qual ha destacat el talent femení) és un dels trets identitaris de la Fundació TCM, on segons ha apuntat un 40% dels directius són dones.

Els organitzadors de la jornada d’avui és l’associació Getting Contacts, l’Ajuntament de Mataró (a través de l’Institut Municipal de Promocio Econòmica), Catalunya Caixa i la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.