Bytemaster estrena seu al TecnoCampus

L’empresa Bytemaster va inaugurar oficialment la setmana passada, amb una roda de premsa per als mitjans de comunicació i demostracions de productes per a clients, la seva nova seu al parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme. El gerent de l’empresa, Xavier Camps, acompanyat de la presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero, van explicar que el trasllat de l’empresa a la nova seu del parc és una fita per les dues parts.També van assistir a l’acte Salvador Monill i Eduard Beltran, socis fundadors de Bytemaster juntament amb Xavier Camps, així com el director general del TecnoCampus, Antoni Uix.

Va ser un acte en què Bytemaster va mostrar-se molt satisfeta pel trasllat, que li aporta prxoimitat a l’entorn universitari i un entorn adequat per a la seva activitat. Xavier Camps va destacar, en aquest darrer àmbit, l’aparcament de la seu del TecnoCampus, que a vegades es té poc en compte, però que venint com ve Bytemaster de Barcelona, valoren molt. L’empresa treballarà intensament amb el parc, i particularment amb una de les seves escoles, l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, que imparteix el Grau en Informàtica. És per tant una oportunitat per créixer i per treballar en un entorn universitari i empresarial. Aquesta empresa de serveis informàtics té uns 60 empleats i factura 5 milions d’euros anuals, amb oficines a Mataró (800 m2 a la nova seu del parc, inaugurada el passat novembre) i a Madrid. Pel TecnoCampus, Bytemaster és un exemple del tipus d’empreses que es volen captar (fins ara tenia la seu catalana a Barcelona), per tal de potenciar el teixit econòmic de la ciutat i la comarca. El TecnoCampus, tal com va expressar la seva presidenta, Alícia Romero, aspira a captar empreses de tamany mitjà i gran com Bytemaster perquè s’integrin en la seva comunitat empresarial, formada actualment per 114 empreses. Vegeu aquí l’article aparegut al Punt

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, General, Universitat i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.