Recomanacions d’Els Amics de les Arts, en la recta final de la seva gira

Els Amics de les Arts estan en plena recta final de la gira del seu tercer disc, “Espècies per catalogar”. Ara mateix tenen pendents sis concerts de comiat. Els més immediats són els que portaran a terme el dissabte 16 de febrer a la sala Stroika de Manresa i el 23 de febrer a La Mirona de Salt. Aquest matí els he entrevista al seu local, al barri barceloní de Sant Andreu, i he aprofitat per demanar als seus components algunes recomanacions discogràfiques:
Dani Alegret, després de proclamar la seva fidelitat a clàssics com Bruce Springsteen i Leonard Cohen, recomana un disc molt més proper, “Casa i vent”, el disc que ha publicat recentment el baixista del grup, Pol Cruells.
Eduard Costa recomana “Post-War” (2006), del nord-americà M. Ward.
Ferran Piqué recomana el debut del grup britànic Alt-J, “An Awesome Wave”.
Joan Enric Barceló recomana un altre debut: el primer treball en solitari del nord-americà Matthew E. White, “Big Inner”.
http://elsamicsdelesarts.cat/

Els Amics de les Arts, aquest matí a prop del seu local a Sant Andreu (Barcelona), immortalitzats pel fotògraf Quim Puig

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.