El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/carlesribera
Articles
Comentaris

La intenci√≥ del govern de garantir el dret a veure cinema en catal√† ha rebut respostes amena√ßadores d‚Äôexhibidors i distribu√Įdores, que amb m√©s o menys fatxenderia venen t a dir que ja ens hi podem anar posant fulles, tot i que sense doblar ni subtitular al catal√† no deuen pas haver dit poniendo hojas. Argumenten que aix√≤ del catal√† els esguerraria el negoci. Un cop m√©s ens han donat pel sac, podeu pensar els que teniu tend√®ncia al victimisme, al derrotisme o a l‚Äôabaixada de bra√ßos. Per als realistes, en canvi, un cop m√©s el futur est√† a les nostres mans, les dels consumidors, ai perd√≥, ciutadans. Jo no tornar√© a posar els peus en un cinema si no √©s que puc veure les pel¬∑lis en la meva llengua. Si s√≥c jo sol, ja podeu portar-me les fulles. Si som una bona colla, (a veure qui √©s el primer de fer un grup al Facebook!) els tombarem. Dubto que exhibidors i distribu√Įdores¬†resisteixin¬†gaire si som molt√≠ssims els espectadors que deixem de finan√ßar la seva discriminaci√≥ ling√ľ√≠stica. Que ens costar√† un any sense anar al cinema? Potser dos? Mira, doncs estalviarem una mica, que ja ens conv√©. I, ben mirat, pel nivell de programaci√≥ que fan, tampoc ens perdrem gran cosa.