El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/carlesribera
Articles
Comentaris
Portada del disc

Portada del disc

 El primer disc en directe de Billy Joel, del 1981, recull el més autèntic d’aquest pianista que abans de tornar-se una mica favàs va conrear el rock&roll i fins i tot el folk-rock amb una certa contundència i molta elegància. D’aquest treball, en el qual figura una recomanació del propi Joel per escoltar-lo “tant fort com es pugui”, són especialment aconsellables, per la seva energia, Los Angelinos o Captain Jack, i la balada She’s got a way. Especialment indicat per posar a tot volum quan es viatja sol en cotxe per carretera, tot i que tampoc no espereu un gran estrèpit tenint en compte que és rock amb piano com a instrument principal. Com sol passar amb tots els discos d’aquest intèrpret (excepte la mítica de Piano Man) la portada és horrible.