El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/carlesribera
Articles
Comentaris
Portada del disc

Portada del disc

¬†El primer disc en directe de Billy Joel, del 1981, recull el m√©s aut√®ntic d’aquest pianista que abans de tornar-se una mica¬†fav√†s va conrear el rock&roll i fins i tot el folk-rock amb una certa contund√®ncia i molta eleg√†ncia. D’aquest treball, en el qual figura una recomanaci√≥ del propi Joel per escoltar-lo “tant fort com es pugui”, s√≥n especialment aconsellables, per la seva energia, Los Angelinos o Captain Jack, i la balada She’s got a way. Especialment¬†indicat per posar a tot volum quan es viatja sol en cotxe per carretera, tot i que tampoc no espereu un gran estr√®pit tenint en compte que √©s rock amb piano com a instrument principal. Com sol passar amb tots els discos d’aquest¬†int√®rpret (excepte la m√≠tica de Piano Man) la portada √©s horrible.¬†

 [youtube]bVbqhaiLNtI&feature=related[/youtube]