El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/carlesribera
Articles
Comentaris
Portada del disc

Portada del disc

L’anomenat blues brit√†nic t√© un dels seus moments culminants en aquest LP que compta amb la participaci√≥ estel¬∑lar del gran BBKing per√≤ amb la contribuci√≥ impagable d’uns secundaris de luxe com, atenci√≥, el m√≠tic Alexis Korner, el beatle Ringo Starr o Peter Green, el l√≠der dels Fleetwood Mac abans que aquesta banda rithm&blusera es convert√≠s en una ensucrada formaci√≥ pop. Especialment recomanable el tema Caledonia i, sobretot, Alexis Boggie, amb un ritme trepidant de guitarra ac√ļstica que no em cansaria mai d’escoltar. Nom√©s hi falta John Mayall per ser el millor disc de la hist√≤ria del blues brit√†nic. Per√≤ vaja, s’hi acosta.
[youtube]1SKQ0vGj5P0&feature=related[/youtube]